Тиймбилдинг и организиране на събития

тим билдинг

Сговорна дружина планина повдига. В днешния корпоративен свят е все по-модерно да предоставяте на вашите служители или работници обща фирмена почивка или тиймбилдинг игри.  С цел сплотяване на колектива и от там подобряване на работоспособността и успехите на фирмата или просто ако искате да направите подарък на подчинителните си е добре да им организирате тиймбилдинг събития.

Някой работодатели предпочитат просто да ги закарат на море, планина или някъде сред природата, но най-доброто съчетание когато това се организира от професионална агенция за Тиймбилдинг. Повярвайте, това ще има голям успех и много ще ви хареса.

Подобни прояви предлагат програми за подобряване на комуникацията между работниците. Когато хората са в една компания те работят значително по-добре, без интриги, без натоварване и нерви. Програмите за организиране на подобни събития имат състезателен характер и доста често са с екстремни преживявания, които оформят колектива и дълго време са обект на общи разговори.

Основната цел е да се изгради среда на доверие и общ морал в колектива. При работа в подобна среда, когато можеш да разчиташ на другия значително спада напрежението.

Агенцията за организиране на събития Никели може да организира пътувания, екскурзии съчетани с тим билдинг игри за вашите служители.

Имаме професионалисти, които ще изготвят развлекателни програми или с цел обучение и коригиране на междуличностовите отношения в колектива. Ще ви предложат логически игри, мероприятия за творчество, лидерство, комуникация и подобряване на търговските умения.

Разгледайте всичко за тиймбилдинга на сайта на агенция Никели.

Реклами

One thought on “Тиймбилдинг и организиране на събития”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s