PR- мероприятия и организиране на събития

ПР сабитияКакто се казва има две сигурни неща в живота – смъртта и PR събитията! Всеки бизнес се нуждае понякога от PR кампания. Обикновено това се извършва чрез организиране на събития съпроводени с прессъобщение или медийна изява. С подобни събития се печели доверието на клиенти или бизнес партньори и дори на обществото.

Понякога целта е да се достигне масовата аудитория, чрез различни информационни канали. За да привлечем вниманието им е необходимо да се организират фирмени събития, коктейли и партита. Всеки, човек който е правил малък банкет знае колко време и нерви изисква тази дейност за да помислите и за най-малките подробности. Най-добре е да наемете специалисти, които ще съчетаят партито с най-добрите действия за PR.

Агенцията за организиране на събития Никели може да ви предложи следното:

  • Изработка на цялостна PR концепция
  • Проучване кои биха имали интерес от вашето събитие и разпращане на покани;
  • Организиране на PR кампанията за отразяване на събитието и организиране на самото събитие, така че да е удобно и за двете страни;
  • Отразяване в медиите, вестници, списания, телевизии и социални мрежи в Интернет;
  • Брандиране и изработка на подаръци с вашето лого, като шоколадови бонбони с лого, брандирани чаши, бутилки, пури, картини с шаршове, тематични значки и други предмети за които се сетите.

Дори дребните детайли са важни, но бъдете сигурни, че всеки жест на внимание ще бъде отразен и ще ви се върне подобаващо.

Можем да организираме специални, запомнящи се събития на оживени места, магазини и спирки. При подобни PR събития целта е достигне до повече хора. То трябва да привлече вниманието и провокира интереса на  потребителите.

Много ефективен и предпочитан метод е семплинга с промоутъри, защото има ниска стойност на кампанията . Предлага активна реклама на мястото на продажба. Ние можем да организираме такова PR събитие за вас, разгледайте повече на сайта на агенцията.

Реклами

Един коментар за “PR- мероприятия и организиране на събития”

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s